Huisregels


Schoonheidssalon Patricia Goossens behandeld de gasten met respect en verwachten dit ook terug. Mocht hier niet aan worden voldaan, dan kan men de toegang tot de schoonheidssalon worden ontzegd. -Behandelingen binnen 24 uur voor afspraak annuleren. -Schoonheidssalon Patricia Goossens kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige vorm van letsel, alle behandelingen worden vrijwillig ondergaan. -Schoonheidssalon Patricia Goossens kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van persoonlijke eigendommen. -Als u een behandeling bij Schoonheidssalon Patricia Goossens ondergaat gaat u akkoord met de huisregels.

Product informatie


In mijn schoonheidssalon werk ik met de huidverzorginglijn van Mineral Skin Cosmetics. De producten van Mineral Skin Cosmetics zijn gebaseerd op Dode Zee zouten en mineralen afkomstig uit de Dode Zee, en is proefdiervrij.

De Dode Zee is al sinds oudsher een wereldberoemde schatkamer vol gezondheid en schoonheid. Het water en de modder uit de Dode Zee worden al eeuwen geroemd. Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat het unieke mengsel van de krachtige mineralen en zouten dat in het water en de modder van de Dode Zee wordt gevonden, bijzonder heilzaam kan zijn voor het verlichten van diverse huidproblemen, bijvoorbeeld voor eczeem en psoriasis. Ook voor ontspanning en welness zijn de producten van Mineral Skin Cosmetics uiterst geschikt. Door de heilzame geuren van de producten zult u merken dat dit gelijk al een ontspannen gevoel geeft.

De producten van Mineral Skin Cosmetics hebben een ontspannend en huidverbeterend resultaat. Om het resultaat van de behandeling thuis voort te zetten, heeft Mineral Skin Cosmetics voor ieder huidtype producten voor thuisgebruik.

Cadeau


Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef een heerlijke ontspannende en verkwikkende schoonheidsbehandeling cadeau. U bepaalt zelf het bedrag (of de behandeling naar keuze) en samen met de schoonheidsspecialiste kan de ontvanger vervolgens een afspraak maken.