Diensten


Gezichtsbehandeling voor Man & Vrouw

Mineral Care Quick:

(40 minuten)
Snelle verzorgende behandeling: reiniging, epileren, peeling,oneffenheden weghalen, masker, dagcrème.

Mineral Care Basic:

(60 minuten)
Basis behandeling: reiniging,epileren, peeling, stomen, oneffenheden weghalen, gelaatsmassage , masker- en voet/hand massage, dagcrème.

Mineral care Acne:

(60 minuten)
Behandeling tegen de acne: reiniging,epileren,peeling,stomen, oneffenheden weghalen, H.F.-apparatuur, masker en decolleté, nek-schouder massage.

Mineral care speciaal:

(70 minuten)
Behandeling met extra ampul en hoofdhuidmassage: reiniging, epileren, peeling, stomen, oneffenheden weghalen, ampul, gelaatsmassage, masker en hoofdhuidmassage.

Mineral Care DeLuxe:

(90 minuten)
Verstevigende anti-aging: reiniging, epileren, peeling, stomen, oneffenheden weghalen, ampul en oogserum, gelaatsmassage, masker/oogmasker en hoofdhuidmassage.

Mineral Care Bindweefsel:

(90min)
Anti-aging en vermindert rimpels: reiniging, epileren, peeling, stomen, oneffenheden weghalen, facelift massage, instituut masker & hoofdhuidmassage, ampul dagcrème, oogcrème.

Massages


Ontspanning Massage
Veel mensen hebben een stressvol leven waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft daarom ook een moment van ontspanning nodig. Een ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor. Het zal uw geest en lichaam ontspannen, waardoor u even weg bent van het stressvol leven. De ontspanningsmassage werkt activerend en stimulerend voor de spieren en het bevorderd de bloedsomloop en het algehele ontspannen.

U kunt kiezen uit de onderstaande ontspanning massage:
- Ontspannende rug, nek en schouder massage 30 minuten.
- Ontspannende massage van de gehele achterkant 40 minuten.
- Ontspannende massage van het gehele lichaam 60 minuten.


Hotstone massage
De Hotstone massage is een heerlijke en vooral ontspannende massage met warme basalstenen. Basalstenen ontstaan wanneer lava met de zee of rivierwater in aanraking komt. Deze stenen staan er ombekend om hun vermogen om warmte vast te houden. Hotstone massage is zeer goed voor de spieren. Daarnaast is het aangenaam, koesterend, verassend en harmoniserend. Een Hotstone massage helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam en kan het lichaam meer in balans brengen.

Hieronder kun je zien waarvoor het allemaal goed is:
- Chronische rug- en nekklachten
- Spierklachten
- Gewrichtsproblemen zoals reuma en artritis
- Spanning en stress
- Vermoeidheid
- Slechte doorbloeding (maar niet bij trombose)
- Spijsverteringsproblemen


Maar natuurlijk ook vooral voor mensen die lekker willen genieten van de ontspanning en overheerlijke werking van een Hotstone massage.

U kunt kiezen uit de onderstaande Hotstone massage:
- Hotstone massage gehele achterkant 30 minuten
- Hotstone massage gehele lichaam 60 minuten

Sportmassages


Wat is sportmassage?
Een mooie definitie voor sportmassage is: ‘Het toepassen van een aantal handgrepen op een ontbloot lichaamsdeel van een gezonde sporter, door de sportmassage wordt de doorbloeding van de spieren gestimuleerd. Afvalstoffen worden sneller uit de spieren afgevoerd waardoor een sneller herstel mogelijk is. Sportmassage kan ook preventief worden toegepast, als onderhoudsbeurt voor je spieren. Ook door dagelijkse activiteiten kunnen klachten ontstaan en daarom is sportmassage ook voor niet-sporters erg zinvol.

Ik ben aangesloten bij het NGS, Wat is het NGS?
NGS-sportmasseurs bezitten het enige door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in Nederland erkende diploma Sportmassage. Zij zijn goed opgeleid en staan onder toezicht van het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage. Het NGS stelt hoge eisen aan de kwaliteit, de werkwijze en houding van zijn leden. Zij houden hun kennis en kunde bij door regelmatig her- en bijscholingscursussen te volgen.

U kunt kiezen uit de onderstaande sportmassage:
30 minuten: Deel massage bijv. Been/Arm
30 minuten: Rug nek schouder
40 minuten: Massage achterkant, benen rug nek schouder
60 minuten: Gehele Lichaam


Pedicure


Herkent u dit:
Altijd vermoeide voeten, pijnlijke voeten, overmatige eeltvorming of die vervelende maar o zo pijnlijke ingroeiende nagel? Heeft u geen klachten maar wilt u uw voeten liever laten verzorgen? Verwen uzelf dan eens met een heerlijke Basis pedicure behandeling of luxe pedicure behandeling met voet massage en ervaar de weldaad.

Basis pedicure behandeling:

-Nagels knippen
-Ingroeiende nagels behandelen/andere problemen
-Eelt en/ of likdoorns verwijderen
-Kloven behandelen
-Frezen van de nagels en voeten
-Voetencrème


Luxe pedicure behandeling:

-Nagels knippen
-Ingroeiende nagels behandelen/andere problemen
-Eelt en/ of likdoorns verwijderen
-Kloven behandelen
-Frezen van de nagels en voeten
-Warmen kompressen
-Voet massage
-Nagels lakkenExclusieve gezichtsbehandelingenMicrodermabrasie


Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is een fantastische techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen. Bij microdermabrasie wordt het handstuk op de huid geplaatst en slijpt een gecontroleerde stroom kristallen dode en beschadigde huidcellen van de huid af. De kristallen en de verwijderde huidcellen worden opgezogen en opgevangen in het apparaat. Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Na een behandeling zijn er al zichtbaar veranderingen zoals: een goed doorbloede huid een frisse uitstraling en de huid voelt zacht en glad aan. Maar meerder behandelingen geven nog een beter resultaat. Afhankelijk van het huidtype en de te behandelen problemen gaat het vaak om een kuur. De kuur ziet er als volgt uit: eerst 1x per week 6 behandelingen. Om het resultaat te behouden, raad ik u aan om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. Behandeling prijzen:
Mc Microdermabrasie behandeling

Mc Microdermabrasie kuur van 6 behandelingen

(als u voor de Mc Microdermabrasie kuur van 6 behandelingen kiest krijgt u er een dagcrème cadeau bij).

Hoe ziet jouw huid eruit direct na de behandeling
Het kan zijn dat jouw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.


Ester c Behandeling:


Vitamine C is een van de hoekstenen van de activiteit van de huidcel! Vitaminen worden niet geproduceerd door het menselijk lichaam. De behoefte hangt af van voedingsbronnen die het lichaam toegediend krijgt. Vanuit het voedsel gebruikt het lichaam vitamine C voor de inwendige organen en slechts een fractie bereikt de huid. Toepassing van cosmetische crèmes en peelings zoals mandelic peeling Ester C, is een effectieve manier om de huid te verrijken met vitamine C.

Gigi Ester C
Ester C is een product wat huidverbeterend en stimulerend werkt en het gaat het verouderingsproces tegen. De huid word weer stralend en voelt zacht aan. Vitamine C staat centraal voor deze bijzondere behandeling, net als andere ingrediënten, zoals amandelzuur, rice silk en havermout.

Het Ester C programma bestaat uit 3 verschillende peelings op basis van Vitamine C en is inzetbaar bij:

-(acne) littekens
-Anti-aging
-Hyperpigmentatie
-Gevoelige huid
-Onzuivere/vette huid
-Grove poriën
-Droge huid
-Gekleurde huid


Ester c heeft Verschillende peelings:
15% Mandelic Peel
Deze peeling, gecombineerd met amandelzuur (15%), verbetert de structuur en werking van de huid. Met name geschikt voor een anti-aging behandeling en de gevoelige en donkere huid.

Mandelic & Salicylic Peel Deze peeling is gecombineerd met 13% amandelzuur en 2% salicylzuur en met name geschikt om hyperpigmentatie te verminderen.

Cocktail Mandelic Peel -all skin Deze peeling bevat een combinatie van amandelzuur en Alfa Hydroxy Acid. Het bevordert de structuur en de werking van de huid. Geschikt voor alle huidtypen.

Hoe ziet de behandeling er uit:

Stap 1: Reinigen met de Cleansing gel vitamine c.
Stap 2: Epileren wenkbrauwen. (harsen in het gelaat mag niet bij deze behandeling)
Stap 3: Een fijn peeling, die bestaat uit microdeeltjes rijst en graankorrels. Bevat vitamine C-derivaten (wateroplosbare vitaminen die niet in het menselijk lichaam kunnen worden aangemaakt)
Stap 4: De Mandelic peeling, daarbij kies ik een van de drie peelings die het beste bij uw huid past.
Stap 5 : Onzuiverheden verwijderen.
Stap 6 : Neutraliser.
Stap 7 : Masker omdat het masker even lekker mag inwerken masseer ik het decolleté, nek schouder en hoofdhuidhaar.
Stap 8: Dagcrème met spf 35 of nacht cream
Voor een optimaal resultaat is het aan te bevelen een reeks van 3 behandelingen uit te voeren met 10 dagen tussen de behandelingen.

Gigi Carboxy behandeling


Voor verbetering van de huidstructuur, tegen wallen of rimpels, maar ook als ontstekingsremmende behandeling voor acne en rosacea. Carboxytherapie, ook wel bekend als zuurstoftherapie, wordt ingezet voor verschillende cosmetische doeleinden. Binnen de beautybranche wordt carboxytherapie gezien als een van de veiligste en meest effectieve behandelingen.

Voor wie is de Carboxytherapie zeer geschikt:
● Vale teint en vermoeide doffe huid
● Versteviging van de huid
● Vermindering van Rimpels en lijnen
● Droge huid
● Donkere kringen en wallen
● Grove poriën en acne


De resultaten van een Carboxytherapie behandeling
Echte huidverbetering die je er jaren jonger uit kan laten zien. Een carboxybehandeling heeft verschillende cosmetische voordelen. De structuur van de huid verbeterd waardoor de huid gladder wordt en rimpels zichtbaar afnemen. De huid wordt daarbij sterker door het herstel van het immuunsysteem. Ook als ontstekingsremmende behandeling voor bijvoorbeeld acne en rosacea is carboxytherapie effectief. Carboxy vernieuwd de huidstructuur en het natuurlijke vochtgehalte van de huid verbeterd.

GIGI Carboxy behandeling: dit is een Exclusieve behandeling met massage tijdsduurbehandeling 90minuten

Overige behandelingen


Harsen/epileren
- Wenkbrauwen
- Wenkbrauwen en bovenlip
- Wenkbrauw/bovenlip/kin
- Bovenlip of kin
- Gezicht
- Gezicht en wenkbrauw
- Oksels
- Bikinilijn
- Onder of bovenbeen
- Hele been
- Hele been en bikinilijn
- Hele been en bikinilijn en oksel
- Hele arm
- Onder arm of boven arm
- Schouderbladen
- Borst
- Rug
- Borst en buik


Hand- en Voetverzorging
- Manicure de lux hand (50 minuten)
- Nagels vijlen (15 minuten)


Verven
- Wimpers
- Wenkbrauwen verven en epileren
- Wimpers en wenkbrauwen verven
- Wimpers en wenkbrauwen verven en epileren